Zaterdag 22/8 de belangrijkste demo van het jaar

Actueel

Zaterdag 22/8 de belangrijkste demo van het jaar

Door -

Deel dit artikel

Aanstaande zaterdag 22 augustus om 1 uur 's middags vindt er op het Malieveld in Den Haag misschien wel de belangrijkste demonstratie van het jaar plaats.

 

Ik denk niet dat er een erger kwaad op de wereld bestaat, dan de handel in en de misbruik van kinderen.

De door Freedom for the Children Nederland georganiseerde stille tocht is bedoeld om aandacht te vestigen op kinderhandel en kindermisbruik. Vooruitlopend op de demo deed Mannenzaken een Zoom-interview met de oprichter van FFTC Nederland Mercedes Löhnen. 

 

Als er ergens niet over gedebatteerd hoeft te worden, dan is het wel over kinderhandel en kindermisbruik. Ik ga er van uit dat alle lezers van dit stuk dat volkomen met me eens zijn. Alleen al de gedachte dat er andersdenkenden tussen zouden zitten, maakt me op voorhand al woest. Ik denk niet dat er een erger kwaad op de wereld bestaat, dan de handel in en de misbruik van kinderen. En toch, toch lijkt de aarde ten aanzien van al dit verschrikkelijks een andere baan te willen draaien. Eind juni las ik een bericht over een Duits pedonetwerk met maar liefst 30.000 (!) verdachten. Je zou toch denken dat deze zaak nauwlettend werd gevolgd in de media. Doodse stilte. En daarom is het zo goed dat Freedom for the Children dit mega probleem in de wereld in het licht plaatst aanstaande zaterdag. Ik zoomde met initiatiefnemer Mercedes Löhnen.   

Deel dit artikel