Wat vrouwen echt willen: 5 Valentijnstips

Actueel

Wat vrouwen echt willen: 5 Valentijnstips

Door -

Deel dit artikel

Mannenzaken geeft vandaag 23 Valentijntips aan de lezeressen van vrouw.nl. Tips waarvan wij mannen blij worden. Nu voor de dames zelf nog... 5 tips waarmee je haar geeft wat ze écht wil.
 

 Daartoe legden we ons oor te luister bij onze Geliefdes zelf. En omdat ze hun pappenheimers kennen en wij mannen te boek staan als slechte planners, hebben ze gekozen voor haalbare Last Minute-Valentijntjes. Maar belangrijker: ze vertellen wat ze écht willen. En dat is geen lingerie en geen champagne...

Aandacht

Op de eerste plaats staat aandacht. Ze willen dat we tijd voor ze vrij maken. Geen mobieltje, geen laptop op schoot. Quality time. Daar draait het om bij de Geliefdes. Ze staan daar echt niet alleen in, want de grote Amerikaanse datingsite eHarmony heeft een onderzoek gedaan onder duizenden vrouwen en 87% vindt dat tijd het mooiste geschenk is. Tijd om het regelen: Hooguit 5 minuten. Om je agenda te blokken en al het elektronisch spul uit of op stil te zetten.

Parkeerapp plus verrassingsdiner

Je stuurt haar een WhatsAppje met de volgende inhoud: een korte, doch intense liefdesverklaring; de link van een parkeerapp (die jij al hebt klaargezet) met de inloggegevens, zodat ze nooit meer in de regen hoeft staan te modderen bij een parkeermeter; het adres van haar favoriete restaurant waar ze om 19.30 uur wordt verwacht voor een verrassingsdiner. Tijd om het te regelen: 30 minuten max.

De roos als finishing touch

Het lijkt weinig verrassend, maar geloof ons: alle vrouwen houden van mooie bloemen. Het is de aanpak waarmee je het speciaal voor haar maakt. Laat haar lievelingsbloemen bezorgen, thuis of op haar werk. Daar zit natuurlijk een kaartje van jouw hand bij. Met bijvoorbeeld de uitnodiging voor een verrassingsdiner, theatervoorstelling of mooie film (waarbij je natuurlijk voor een bioscoop met 'Love Seats gaat'). De finishing touch is de rode roos die voor het slapen gaan op haar hoofdkussen klaarligt. Tijd om het te regelen: 30 tot 60 minuten, al naar gelang of je het alleen bij bloemen laat of voor bloemen met toeters en bellen kiest.

Her best friend

Diamonds are a girl's best friend. Dat moet je zeker niet al te letterlijk nemen. Maar feit is dat vrijwel alle meisjes erg blij worden van een sieraad. Groot, klein, prijzig of heel betaalbaar, het maakt niet, als je maar wel iets uitzoekt dat bij haar past. Tijd om het te regelen: de duur van een lange lunch, die je maar een keertje overslaat om in de benen te komen.

Boek vandaag de zomervakantie

Als we terug gaan naar het begin en kijken naar hoe fijn ze het vindt om tijd met je door te brengen, zou je haar kunnen verrassen met het op Valentijnsdag samen boeken van een zomervakantie. Hoe romantisch is dat! Tijd: zoveel als jullie samen denken nodig te hebben om tot een mooie reis te komen.

 

Foto door: Jamie Street via  Unsplash

 

 

 

 

Deel dit artikel