Verjaardagstip voor Máxima

Actueel

Verjaardagstip voor Máxima

Door -

Deel dit artikel

Geachte Koning, lieve Willem-Alexander,

Daar zijn we weer, zou ik bijna zeggen. En dit keer schrijf ik ook namens Mick, die simultaan met mij nu heel druk aan het tikken is over zijn vrijwilligerswerk-avonturen bij de Haagse Dierenambulance. Mocht er ooit een huisdier uit uw huis ontsnappen, it is all in a day’s work for Animal Mick. Dus stuur gerust een e-mail naar mick@mannenzaken.news en het komt in orde.

Allereerst, want ook hier geldt Ladies First, willen we die prachtige Máxima van u van harte feliciteren met haar verjaardag. Mick en ik vinden het sowieso een feestdag als we haar op beeldscherm of tv kunnen zien. En weest u gerust, onze Liefdes vinden het goed, want ze zijn ook fan van haar.

‘Máxima legt haar voetjes in uw schoot, zodat u ze zachtjes kunt masseren. Daar zegt geen vrouw nee tegen.’

Als 50méér mannen onder elkaar mogen we het wel even tegen elkaar zeggen: wat zijn we toch een bofkonten met onze mooie en lieve vrouwen. Ja, toch?

Ik snap dat het soms moeilijk moet zijn om uw vrouw met ‘het volk’ te moeten delen. U doet dat trouwens heel genereus. Maar laten we eerlijk zijn, er is toch niets fijners dan om haar helemaal voor uzelf te hebben. En samen iets te doen waarin jullie zin hebben. Daarom wil ik u het volgende verjaardagscadeau voor Máxima toewensen. Het is heel gemakkelijk en het kost haast niets (nou ja, een tientje per maand). Ik, en Mick ook, wens dat jullie vanavond, als de kinderen naar bed zijn, lekker met zijn tweetjes de bank in beslag gaan nemen. Máxima legt haar voetjes in uw schoot, zodat u ze zachtjes kunt masseren. Daar zegt geen vrouw nee tegen. En dan kijken jullie samen naar Netflix. Niet zomaar een serie, maar naar de eerste aflevering van de geniale serie Once upon a time. Want ook als Koning en Koningin mag je in sprookjes geloven.

Deel dit artikel