Mannenzaken, een jaar geleden!

Actueel

Mannenzaken, een jaar geleden!

Door -

Deel dit artikel

Het is vandaag precies een jaar geleden dat we na een Skype-gesprek besloten om de koppen bij elkaar te steken en een site te ontwikkelen. Feestje!

Ga even met ons mee naar 17 april 2017. Die dinsdag bereiden duizenden leerlingen zich voor op hun eindtoets van de basisschool, zijn er geen vervroegde verkiezingen in Turkije na ja-stem referendum en schrijft Boskamp een mailtje aan Schouten. Eerstgenoemde gooit nooit wat weg en ook geen mailtjes. Hij heeft er inmiddels 40.000 verzameld en hoopt ze ooit nog eens op Marktplaats te kunnen zetten.

Maar in dat mailtje van die dag schrijft hij o.a.:

Je belletje kwam eerlijk gezegd wel als geroepen. Het gaat goed met me. Privé en qua gemoedstoestand. Maar juist daarom zou het zoveel beter kunnen gaan, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben er namelijk klaar voor! Ik zag een Skype-adres onder aan je mail. Zullen we vandaag even Skypen? Of is dat te kort dag voor je?

In de kracht van hun leven

Voor Schouten is geen dag te kort en na een fijn Skype-gesprek (de techniek staat voor niets vandaag de dag) is het duidelijk. Ze gaan een site beginnen voor mannen zoals zij. Mannen die de vijftig zijn gepasseerd, maar in de kracht van hun leven staan. Die genieten. Van elke dag. Zelfs als het een mindere dag is. Schouten komt met de naam Mannenzaken, naar de rubriek die ze jarenlang als redacteuren voor Playboy hebben gemaakt, en een maatschap is geboren.

En nu, een jaar later, is het nog steeds een feestje om, geruggesteund door de fantastische vormgeving van web-designer Misja Helsloot en de geweldige adviezen van Kareth Weaver, aan Mannenzaken te werken. Elke dag weer. Voor een doelgroep die er zijn mag. 

Dat wilden Schouten en Boskamp nog even kwijt vandaag. En het is nog een mooie dag ook.

Kan geen toeval zijn.

p.s. Wat vind je van onze nieuwe foto? Geschoten door Robert Elsing. En met dank aan Salle Privée

 

Deel dit artikel