Mannenzaken breidt uit!

Actueel

Mannenzaken breidt uit!

Door -

Deel dit artikel

Mannenzaken blijkt heel wat meer dan een kaartenhuis te zijn. Maar de drie bestaande pijlers konden de stroom van artikelen niet goed aan. Daarom hebben we vandaag 328 artikelen een nieuwe plek op de site gegeven, keurig verdeeld over 8 pijlers.

Toen we op 27 december 2017 de lucht in gingen, dachten we, ‘We houden het simpel!’ Daarom gebruikten we ook maar 3 pijlers: Liefde, Van A naar B, en Goed nieuws. Maar we zijn inmiddels 378 artikelen verder (dit stukje niet meegerekend) en af en toe kwamen we er zelf ook niet goed uit onder welke pijler we een artikel moesten plaatsen.

Liefde hebben we uiteraard laten staan

Daarom hebben we vandaag 7 nieuwe pijlers in gebruik genomen, en afscheid genomen van de 2 oude pijlers Van A naar B en Goed Nieuws. Liefde hebben we uiteraard laten staan en er staan op dit moment op de kop af 50 liefdesverklaringen in.

De indeling is nu als volgt, met tussen haakjes het aantal artikelen: Actueel (81) – Entertainment (95) – Hebben (70) – Verzorging (29) – Health (25) – Liefde (50) – Reizen (10) – Eten (18).

We hopen dat jullie als bezoekers en lezers van Mannenzaken net zo enthousiast en blij met de vernieuwde site zijn als wij. En niet om te slijmen, maar wij vinden dat we enorme bofkonten zijn met zulke trouwe en leuke lezers zoals jullie. Waarvan acte!

 

Foto door Verstappen Photography op Unsplash

 

Deel dit artikel