Ben je klaar voor onze newsletter? We komen eraan!

Actueel

Ben je klaar voor onze newsletter? We komen eraan!

Door -

Deel dit artikel

We hebben het altijd over een goed begin van het nieuwe jaar, maar dit keer willen we een goed begin maken vóór het nieuwe jaar. Namelijk met onze eerste Mannenzaken newsletter!

Wat een jaar was 2018. We komen op de site nog wel terug over wat er allemaal in ons leven gebeurd is in 12 maanden tijd en over wat we mooi en indrukwekkend vonden aan het jaar. Maar één ding kunnen we nu alvast verklappen en dat is dat 2018 voor ons toch altijd in de herinnering zal blijven als het jaar waarin we Mannenzaken introduceerden. Op 27 december aanstaande is het namelijk precies een jaar geleden dat we online gingen.

Zonder vrouwen op een feestje wordt het saai

De insteek was simpel. We wilden een site waarop we ons ei kwijt konden. Waarop we als twee mannen van over de 60 onszelf konden zijn. In de hoop dat we daarmee gelijkgestemden konden verleiden om een kijkje bij ons te komen nemen, waar ze vervolgens lazen dat er mannen waren net als zij. Die in de kracht van hun leven zijn, omdat we onszelf niet meer hoeven te bewijzen. Die de liefde als nooit tevoren vieren en het geluk hebben dat de meeste vrouwen in ons leven de vijftig zijn gepasseerd en sexyer zijn dan ooit. Vrouwen die we misschien wel voor het eerst in ons leven deelgenoot maken van onze belevingswereld.

Een aangepast Mannenzaken-logo

Geen wonder dat we in een jaar tijd zowel hem als haar wisten te boeien met onze stukken. En ook volgend jaar blijven we vrouwen welkom heten op onze site. Want zeg eerlijk: zonder meisjes op een feest wordt het maar een saaie bedoening! Om alvast een voorschot te nemen op veel Mannenzaken in 2019 hebben we ons logo aangepast. In de tekst boven Mannenzaken zie je wat we brengen (tips, topics en trends) en onder het logo zie je waar we voor staan. Want Mannenzaken omarmt de 50plussers. En met een reden. Zie hierboven.

Artikelen die een tikkeltje te wild zijn

En dan is het vandaag ook nog tijd om onze eerste newsletter te versturen. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van wat er op de site speelt, maar kunnen we je ook opmerkzaam maken op artikelen die een tikkeltje te 'wild' zijn om te delen op Facebook. Want zoals je weet, word je daar voor het laten zien van een stukje tepel, ook al is het van een schilderij van Picasso, in de ban gedaan.

Je kunt je aanmelden door via onderstaande link simpelweg je e-mail, voornaam en achternaam in te vullen. Klaar! Dan beloven we dat we in het nieuwe jaar met een vrachtwagen vol goodies jouw kant opkomen!

Alvast een hele fijne Kerst en een gelukkig 2019 gewenst voor jou en de jouwen,

Het team van Mannenzaken

(Willem Schouten, Mick Boskamp, Misja Helsloot, Kareth Weaver)

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief

Deel dit artikel