Alles abknallen!

Actueel

Alles abknallen!

Door -

Deel dit artikel

Tessa Thompson Talley, de Amerikaanse die deze week dacht dat ze Trump was en dus alles kon maken op social media, schreef dat het doodschieten van de zeldzame zwarte giraf een droom was die uitkwam. Om nu te voorkomen dat dit ‘jachtincident’ Tessa de rest van haar leven als een nachtmerrie zal achtervolgen, adviseren wij haar om dit tamelijk briljante Jiskefet-filmpje te bestuderen.

Een wapen tegen jachtleed: ironie

Een anoniem lid van het Koninklijk Huis maakt gewag van een traumatische jachtervaring uit de jaren zestig van de vorige eeuw, toen hij samen met de Chinese leider Tsjoe En-lai op Panda-jacht was en werd verordonneerd om een in de hoek gedreven, gewonde Panda - die toen als diersoort nog niet met uitsterven werd bedreigd, ‘Want er waren er zeker nog 6 à 10’ – af te maken. Het voorval ging het anonieme lid niet in de koude koninklijke kleren zitten, om het zo maar te formuleren.

Maar let nu goed op, Tessa Thompson Talley… De man die van de prins geen kwaad wist vond een remedie die hij in deze leerzame video uit te doeken doet. We hopen voor jou dat je de ironie ervan kunt inzien. Want dat zou betekenen dat je geen volledige randdebiel bent.

Deel dit artikel